sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuosi taas vierähti...


Uusi vuosi 2016 on nyt alkanut kipsakassa pakkassäässä. Toivon, että kaikki kokivat myös onnistumisia ja ilon hetkiä vuonna 2015 ja toivoin niitä kaikille myös vuonna 2016! :)



Aurinkokin taas alkaa pikkuhiljaa näkymään enemmän ja enemmän, kävin ennen Joulua 2 viikon matkalla tarkistamassa, että minne se oikein oli kadonnut (aurinko) ja hakemassa itselleni tärkeän piristysruiskeen levon ja valon muodossa, jotta taas jaksaa pirteänä uuden vuoden uusine juttuineen tallielämää. Kiitos kaikille, jotka mahdollistivat lomani, sekä varsinkin super kiitokset kaikille kuluneesta vuodesta! (Voin paljastaa, että lomani 4-5 viimeistä pvää vietin ristisanoja ratkoen ja ikävöin jo paluusta arjen pariin, rupesi jo tekemisen puute vaivaamaan, kun kaikki matkalle mukaan ottamani kirjatkin tuli jo luettua, opiskelin mm. ratsastuksen teoriaa matkallani...).

Kuvassa Otto ja Amaretto nautiskelee talviauringosta, taustalla uusi katos.

Vuodesta 2015 riittäisi kirjoitettavaa monta kirjallista, harmillisen vähän olemme ehtineet tänne päivittelemään kuulumisia. Olemme joutuneet hyvästelemään useamman rakkaan hevosen ja toisaalta taas oppineet niin paljon uutta, tutustuneet uusiin ihmisiin ja hevosiin, sekä kokeneet niitä ilon, onnen ja onnistumisen hetkiä.



Vuoden 2015 viimeinen valmennusleiri oli 27.-30.12. ja viimeisenä päivänä meillä oli minimaneesicupin ensimmäinen osakilpailu! Valmennusleirillä kävimme läpi miten kisakausi 2015 sujui, teimme valmennus-ja kilpailusuunnitelmia vuodelle 2016,  harjoittelimme aina niin tärkeitä hevostaitoja maastakäsin työskentelyssä, pohdimme mitä hyvä PERUSRATSASTUS on ja mitä se ei ole, sekä tietenkin harjoittelimme käytännössä näitä perusratsastuksen haasteita ja valmistauduimme estetreenein minimaneesicupin 1. osakilpailuun.


HUOM! Ohessa olevat muistiin panot on varustettu huumorilla:

Lilja & Sami

Linnea & Karkki
                                       
Orvokki & Jogi

Paulina & Maja
                                  

Minimaneesicupin tulokset löytyy kotisivuilta : http://www.palmunratsutalli.fi/uutiset/minimaneesi-cup1/

Nähdään taas!
T:Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti